World Hydrogen & Renewables

 

World Hydrogen & Renewables Olaszország kihagyhatatlan lehetőség a tiszta energia teljes értékláncában vezető szakemberek és iparági szakértők számára, hogy találkozzanak és megvitassák az előttünk álló fontos kihívásokat, miközben fejlesztik azokat a kapcsolatokat és együttműködést, amelyek szükségesek Olaszország tiszta energiaellátásának biztonságához

„Energiahatékonyság és fenntartható megoldások közlekedésben”

Minden közlekedési mód a fenntarthatóságra törekszik. A tiszta közlekedésre tett erőfeszítéseket az utóbbi időben az új, szomorú valóság kíséri, magas energiaárak és energiahiánya az EU-ban.

Mivel minden közlekedési módban még sok a tennivaló az energiamegtakarítás terén, meg kell vizsgálni a közlekedés energiahatékonyságának lehetséges módjait és fejlesztéseit. Milyen ösztönzők állnak rendelkezésre a szállításhoz, az energiafogyasztás csökkentésére? A konferencia célja, hogy ezek közül legalább néhányat közvetlenül vagy közvetve megszólítson.

Monday and Tuesday, 28th & 29th November 2022 Ljubljana / Slovenia
Venue: Hotel Four Points by Sheraton / Hotel Mons, Pot za Brdom 4, Ljubljana, Slovenia

A REA november 28-án hétfőn Londonban tartja ez évi zárókonferenciáját.

A konferenciára a Szövetségünkön keresztül ingyenesen lehet regisztrálni (önállóan senki ne regisztráljon, részvételi szándékukat felénk jelezzék). A konferencia segítségével aktuális képet kaphatnak a résztvevők a brit hidrogén témaköreiről és lehetőségük nyílik megismerni a helyi hidrogénipari szereplőket. www.r-e-a.net

Az esemény programja az alábbi linken érhető el:

A Szövetség tagjait kérjük, hogy részvételi szándékukat felénk jelezzék az [email protected] email címre, hogy biztosítani tudjuk ingyenes belépésüket.

SUMMER MARKET

2022, június 29. 18:00 - 22:00

A Hydrogen Europe az európai székhelyű vállalatokat és érdekelt feleket képviselő vezető szervezet, amely elkötelezett a (körforgásos) szén-dioxid-semleges gazdaság felé való elmozdulás mellett. Több mint 300 vállalattal és 30 nemzeti szövetséggel együtt lefedjük az európai hidrogén- és üzemanyagcella-ökoszisztéma teljes értékláncát. Célunk a globális szén-dioxid-semlegesség előmozdítása az európai hidrogénipar felgyorsításával, és mi vagyunk a Tiszta Hidrogén partnerség ipari kulcspartnerei.

[email protected]

A Hydrogen Europe kiemelt eseménye jó alkalom lehet a lehetőségek feltárására, ötletek és új koncepciók által táplált fejlesztések megismerésére. Az emberek azért mennek a Hydrogen Europe eseményére, hogy felfedezzék a lehetőségeket, tanuljanak, kapcsolatokat építsenek és inspirálódjanak. A nagy vállalatok és kutatóműhelyek, bemutatják úttörő ötleteiket, a további fejlesztésekhez kapcsolatokat keresnek, amelyek versenyelőnyt biztosítanak mindenki számára.

www.h2flagship.eu [email protected]

Október 24 – 28. között rendezi meg a HYDROGEN EUROPE Brüsszelben az Európai Hidrogén Hetet.  A Magyar Hidrogéntechnológiai Szövetség, a HYDROGEN EUROPE tagjaként meghívást kapott és részt vesz az eseményen.