A Magyar Hidrogéntechnológiai Szövetség kiemelt feladata a hidrogén és tüzelőanyag-cellás technológiák magyarországi helyzetének nyomon követese, a hidrogén-technológiák alkalmazásának magyarországi népszerűsítése mellett, a tagok kapcsolódó projektjeinek a kommunikációjának segítése. Ezeket a célokat támogatják azok a hazai és külföldi események és rendezvények, amelyeken a Szövetség megjelenik.

VÁLASSZON AZ ESEMÉNYEK KÖZÜL

A hidrogén technológia elterjedésével egyre népszerűbbek azok a nemzetközi események, ahol a technológia felől érdeklődők felfedezhetik a hidrogénben rejlő lehetőségeket, tanulhatnak, kapcsolatokat építhetnek és inspirálódhatnak. Ezeken az eseményeken nagyvállalatok és kutatóműhelyek, bemutatják úttörő ötleteiket, a további fejlesztésekhez kapcsolatokat keresnek, amelyek versenyelőnyt biztosítanak mindenki számára.

A Magyar Hidrogéntechnológiai Szövetség szervezésében, illetve közreműködésével egyre több olyan konferencia és kiállítás népszerűsiti a hidrogén technológiához kapcsolódó hidrogén projekteket, ahol a nagyközönség és az iparág képviselői is bővíthetik ismereteiket a hidrogén technológiáról, a hidrogén alkalmazási lehetőségeiről.

A Magyar Hidrogéntechnológiai Szövetség tagjai részére szervezet események, taggyűlések nyilvános meghívója, illetve a Szövetség elnökségének soron következő ülésének nyilvános információi érhető el ezen a felületen.